S*Fitnesscats Cheryl / Saga
2019-09-09 - 2020-12-23


 
Älskade lilla Saga ditt liv blev allt för kort och allt gick så ruskigt fort, från mattes lilla virvelvind, alltid kvittrande, kelgris,matglada tjej. Plötsligt drog hon sig lite undan och kroppen lydde henne inte, tänk vingelsjuka hennes bakdel eller ja mest högra sidan lydde inte alls till kortare stunder då det knappt märktes. Efter prover som inte visade nåt lutade veterinär åt en leversjukdom baserat på vissa saker. Visst vi kunde satt henne på en längre utredning men det var inte försvarbart i mina ögon, hon som älskade att fara fram skulle hon leva med detta X antal veckor och sen inte veta eller för all del, veta mer ? Nej jag gav henne gåvan att få slippa trots mitt krossade hjärta. Veterinären höll med vilket kändes som en liten tröst. 
Kommer aldrig glömma dig  lilla hjärtat <3


PR S*Froztstjärnans Floyd / Yoshi
                    2016- 2019


Min älskade Yoshi, ditt liv blev alldeles för kort. Du lämnar outplånliga spår hos alla som träffade dig, så ljuvligt knasig, kärleksfull och påhittig. Din förkärlek för glass och ostbågar. Att alltid få en bit ost vid kvällsmaten, sova sked med mig och klaga i mobilen när jag reste bort. Du är för alltid min bebis <3

CH S*Musslans Camomille / Mimmi
                      2007-2017


Efter att ha sörjt sin stora kärlek Leo 1 år och vi provat allt fick vi till slut släppa taget. Min stora kärlek, stammoder för vårt katteri med den största personlighet jag mött.  Hon har skänkt oss barn och barnbarn som hon lever vidare i och hon älskade alla sina bebisar och att få vara mamma och alfa hona.Nu fick hon äntligen återförenas med Leo och vara lycklig igen.
Hålet i mitt hjärta kommer aldrig att läka ...

Tusen tack Lotta Kindbom S*Musslans för denna skatt och för att du alltid stått vid vår sida <3

S*Vildfagres Orvar Rödhövde / Leo
      2007 - 2016


Min första skogis och anledningen till att jag föll för rasen. Leo var en stor nallebjörn, ingen som träffade honom gick härifrån oberörd..
För alltid i våra hjärtan....

S*Winsnes Wilda Lauren Canyon   ( Lova )
21/11 2013 - 30/8 2016

 Så älskad - så saknad...

S*Winsnes Wilda Molly Slips
20/3 2018 - 20/3 2018

En liten ängel kom, log och vände om...