Välkommen till oss

 Jag heter Camilla född -70 och har fyra barn födda -90, -94, -98 och -03
Bor i Alingsås med min yngsta dotter, 5 Norska skogkatter, 1 kastrerad maine coon kille, dotterns foderkatt från SE*Orbnacs katteri samt skäggagamen Freddie Mercury.
Är också förlovad med min underbara särbo Lars som står ut med min stora passion som främst katterna men också alla djur,är :-)

​Har haft mitt stamnamn S*Winsnes Wilda sen Oktober 2008 och vår första kull föddes Augusti 2009.

Är stolt medlem i kattklubben Ädelkatten och har tillstånd från Länsstyrelsen att föda upp fler än 2 kullar/år

Kontakta oss


Mail:camillamariahelena@hotmail.se
Mobil : 0700 424884


 

Flag Counter

Nyheter

23/12
Året går mot sitt slut,ett fantastiskt år på många sätt. Vi har fått förmånen att se 2 kullar växa upp och hittat underbara hem,stort tack till er fantastiska kattungeköpare <3 2 flickor har flyttat in, Snygga och underbara S*Pysidas Idun, stort tack Inger för denna goa tös <3 min dotter fick sin dröm uppfylld en Devon Rex, tack vare Jenny och Magnus Canbro, och foderkatten SE*Orbnacs Baherie smög sig in i allas hjärtan <3 S*Vientos Lapras fick sin första kull utanför katteriet, 2 ljuvliga små hos Kia Berntsson / S*Räserråttans <3
Året som kommer ser vi fram emot mer utställningar och kanske småtassar igen. Stort tack alla ni kattmänniskor som förgyller vår hobby <3 <3

10/12
Helgens resultat finns under fliken utställning, så stolt över min tös som visade upp vår foderkatt och vår avkomma S*Winsnes Wilda Sky Vodka och hennes underbara ägare som kom med henne <3
5/12
I helgen 8-9 Dec hittar ni oss på Ädelkattens utställning i Åkered Västra Frölunda. Med oss har vi S*Vientos Lapras /Hades och Stellas foderkatt SE*Orbnacs Baherie/ Illani,kom gärna fram oss hälsa :-)
12/11
Nu är alla 3 i sina nya hem och rapporteras trygga och goa <3
I morse fick vi den glada nyheten att S*Vientos Lapras ( Hades) blivit pappa till två små hos S*Räserråttans katteri, stort grattis <3
10/11
Igår flyttade Jägermeister till Hjo, vi önskar dom all lycka <3 Idag åker Sierra Tequila till Göteborg med sina hussar och på måndag flyttar Sky Vodka till Stenungssund men henne träffar vi på utställningen i December,ska bli såå spännande. Alla kattungar får nya kattkompisar att busa med vilket känns bra. Ädelkattens utställning i December kommer gästas av S*Vientos Lapras båda dagar, Sky Vodka på Söndagen och vår foderkatt SE*Orbnacs Baherie båda dagar då hennes ägare ställer kull <3 Hades kommer chipkastreras denna månaden och vi tar en paus från kullar och ägnar oss åt lite utställningar våren 2019

31/10
Fotona på vår kull är sena denna gången men vikt togs i lördags. Dom kommer flytta lite senare,tiden med mamma är bara hälsosam.

20/10
11 veckor är vår kull idag och fulla med bus och påhitt, dom håller mig på benen i alla fall ;-) vikter och foton uppdaterade.

14/10
Nu är hela kullen vår bokad och får underbara hem och familjer. Vill tacka er alla <3
13/10
Nya foton och vikter på kullen som idag är 10 veckor. I morgon får Jägermeister besök så vi håller tummarna att kärlek uppstår och  detta är hans nya familj :-) Vår foderkatt har nu också fått ett fotogalleri.

7/10
 lilla Sky Vodka är nu bokad och kommer bo ihop med sina två mostrar från oss. Bästa hemmet,tusen tack fina ni <3
6/10
Idag debuterade vår älskade S*Pysidas Idun (Karma) på Elfsborgskattens utställning i Vårgårda och vilken debut, ex 1 i tuff konkurrens och sen bäst i variant ! Lilla skruttan kom sen 2a i Nomineringen efter vackra S*Pysidas Havanna <3 Tusen tack finaste Inger Andersson / S*Pysidas för förtroendet och att du alltid finns där <3 
Kattungarna växer såå fort, redan 9 veckor och såklart världens finaste ;-) Foton och vikter samt info hittar ni på kattungesidan.

28/9
Denna vecka uppdaterar jag med vikter och nya foton 1 dag tidigare. Allt flyter på jättebra,denna veckan har alla katterna lärt känna vår nyaste medlem som kallas Illani till vardags. Är så grymt imponerad över hur våra katter tar till sig henne och hur cool lilla tjejen är bland dessa pälsmonster ;-)
22/9
Idag flyttade hon äntligen hit, dotterns lilla foderkatt SE*Orbnacs Baherie, en liten Devon Rex med massa skinn på näsan och dotterns drömras. Tusen tack Jenny och Magnus Canbro för förtroendet och mentorsskap till Stella <3
Ida är också vår Liquor kull 7 veckor och det är full rulle från morgon till kväll. Denna kull är väldigt keliga och söker gärna upp dig för soffgos och mys med närmaste människa. Sky Vodka och Jägermeister letar efter sin egna familj.

15/9
I veckan har vår Hades haft vackra IC  S*Räserråttans Rita här på en date så nu hoppas vi på bebisar där vecka 45. Kullen här är nu 6 veckor och kattungesidan är uppdaterad, 2 är till salu. Nya foton på vår S*Pysidas Idun/Karma på hennes sida.
8/9
Nu är jag tillbaka från semestern och kullen har hunnit bli 5 veckor. Ljuvliga små med spring i benen. Äter riktig mat med god aptit och går duktigt på lådan. 2 av dom är till salu ( pojken utvärderas men man kan lämna en förfrågan ) Foton i deras album. 
25/8
Nu är kattungesidan  uppdaterad med vikter och foton. Bebisarna är ljuvliga och utvecklas fint :-)

18/8
Bebisarna är redan 2 veckor och öppnat ögonen. Ökar fint i vikt och piper efter uppmärksamhet så fort dom hör oss <3 Tyvärr har jag ingen riktig kamera men hoppas en vän kommer med sin.
11/8
L kullen är idag 1 vecka, kattungesidan är uppdaterad med vikter och foton

9/8
Kullen mår bra och går upp i vikt fint. Den svarvita är en hane och fått byta namn :-)

7/8
I morse hittade jag den andra hanen Remy Martin död i bolådan :-( Det var lite av en chock då han såg ut att må bra på kvällen. Vi har varit förskonade från mycket med våra kullar och man får dåligt samvete och undrar om man kunde gjort nåt men allt syns inte och han verkade ha dött i sömnen :-( Nu är man såklart väldigt nervös över flickorna som oxå ser ut att må bra och ökar fint i vikt men vi försöker att njuta ändå och övervakar noga <3
6/8
Tyvärr fick lille killen Belvedere somna in idag. Han hittade aldrig mammas mat och trots försök till stödmatning tappade han vikten och idag var det som om han gav upp. Livet som uppfödare är inte bara en dans på rosor. Resten av kullen mår bara bra.
5/8
Vi har haft en händelserik Lördag. Jag har hämtat hem vår nya fantastiska tjej S*Pysidas Idun som kommer kallas Karma till vardags. Tusen tack Inger för förtroendet, hon klev rakt in här som om hon alltid bott här och min fantastiska flock tog henne till sig direkt. Under kvällen/natten föddes också katteriets 13 kull. 3 flickor och 2 pojkar som det ser ut nu. Mamma Winterfell skötte den långdragna förlossningen med bravur. Foton kommer när hon tillåter men namn har dom fått och går att se på kattungesidan.
14/7
Idag flyttade Kurt med sin nya mamma och pappa till Västerås. Han kommer få det såå bra med dom och vi önskar er all lycka <3

30/6
Nu är vi ganska säkra på att Winter och Hades väntar ny kull vecka 31. Då hon var i sån superkondition lät vi dom träffas ganska direkt då Hades kommer chipkastreras snart.

14/6
Idag flyttade Cobain till sin nya familj i Örebro. Vi önskar dom all lycka och ett stort tack för att dom vill älska ännu en kille från oss <3 Kurt stannar ett tag till men jag vet att hans nya familj längtar och räknar ner <3

I snart 1 år har jag letat efter en ny hona till katteriet. Mycket ska stämma och plötsligt fanns hon bara där: en röd tjej med "rätt stamtavla" till vår kille, ett uttryck jag älskar och bra stomme. Dessutom en uppfödare jag alltid gillat genom foton,fb och gemensamma vänner. Sunt tänk,snygga katter och en egen åsikt om livet ;-) Är så tacksam att Inger S*Pysidas ville ge mig förtroendet att ägas av vackra S*Pysidas Idun <3 Så i början av Augusti flyttar hon hit.

6/6
Ännu 1 vecka har gått och som alla vet har vädret varit galet hett men också skönt. Kattungarna har tagit det ok, förutom att deras aptit minskat. Dricker bra gör dom i alla fall men inte direkt gått upp i vikt. Fast dom far ju runt desemellan :-) Lite nya foton finns i alla fall.

30/5
Kullen fyllde 10 veckor igår och i helgen blev också Kurt bokad. Foton och vikter uppdaterat och första vacceneringen är gjord förra veckan. Dom far runt här trots värmen och är såå roliga att bara titta på. Känns overkligt att dom snart flyttar MEN vi har nya planer ;-) se länk PLANER

22/5

9 veckorsfoton och vikter finns nu på kattungesidan. Pojkarna är överallt hela tiden och helt ljuvliga i sin personlighet båda två. Kurt söker fortfarande rätt hem när han är stor nog att flytta.
I Lördags var jag med min svärdotter och hennes Muffin ( S*Winsnes Wilda Amethyst) som ställdes ut på Spinneriets utställning för första gången i vuxen kastratklass. Trots att hon fällt all sin vackra päls fick hon en kanonbedömning och tog sitt första certifikat och EX 1 i konkurrens ! Hon vart dock stressad så vi valde att låta hennes slippa resten av dagen.
15/5
Nya foton och vikter på kattungarna finns nu på kattungesidan. På Lördag 19/5 kommer vår fina avkomma S*Winsnes Wilda Amethyst ställas ut för första gången som kastrat dock har hon fällt all päls men vad gör det, vi kommer dit och stöttar ägaren som råkar vara min svärdotter :-)
I början av Juni kommer vår avelshane Hades HCM scannas och sen förhoppningsvis få dambesök innan kastratchip sätts in. Killen behöver få lägga på sig. I Juni kommer ochså vår foderhona S*Vientos Mafaldine ( Pandora) få sin första kull. Hennes kloka och fina uppfödare och ägare kommer låta dom födas och växa upp här hos oss då min dotter och hon har ett såå speciellt band <3 Men är man intresserad är det till Camilla Wester / S*Vientos man vänder sig :-)

2/5
Pga att vi haft mycket med vår flytt har uppdateringar och foton släpat efter. Cobain är nu bokad och Kurt är till salu. Väntar på att mitt internet ska installeras så jag kan lägga in foton m.m. Pojkarna mår bra och är precis så ljuvliga och busiga som dom ska vara :-)
17/4
4 veckor idag och nu börjar det bli full fart i hagen. Cobain har smakat färs med stor förtjusning men Kurt föredrar mamma. Kassa foton men dom är i alla fall finare i verkligheten ;-)

10/4
Pojkarna är redan 3 veckor och växer så det knakar. Uppdaterat med vikter och nya foton på kattungesidan. Stort tack till pappa Hades uppfödare Camilla Wester som var här med sina riktiga kamera, vilken skillnad på foton <3

3/4
I helgen har vi ställt ut S*Vientos Lapras ( Hades) på Scandinavian Winner show i Göteborg. Han kom 4 av 5 med en kanonbra bedömning . Vi väntade oss inget annat då konkurransen var stenhård och det var första gången han gick upp i öppen klass. Utställningen var i sig en stor upplevelse :-) Bebisarna är idag 2 veckor och har båda öppnat sina ögon o tultar runt som små sälar o piper när dom hör min röst <3 Tyvärr har jag bara mobilen att fota med så bilderna är inget vidare. Vikter och foton på kattungesidan

24/3
Tvillingarna växer och mår bra. Faster Pandora älskar dom som sina egna och pappa Hades brukar ligga brevid bolådan, såna härliga katter man har <3
21/3- 18
Igår kväll föddes Winterfells och Hades kattungar. 2 stora fina och friska hanar och tyvärr en jättefin hona med svår gomspalt som fick somna in. Det är tufft och vara uppfödare men nu glädjer vi oss åt pojkarna och att Winterfell mår bra. Mer info på kattungesidan

7/3 - 18
Tyvärr visade sig Ariel vara skendräktig men vi hoppas på fler försök. Winterfell är i alla fall med säkerhet dräktig vilket vi glädjer oss åt 

2/2 - 18
Nu är vi säkra på att  Winterfell är dräktig och väntas få vecka 12. Vilken underbart spännande vår vi har framför oss :-)
Now we are sure that also Winterfell is pregnant and is expected to have babies  week 12. What a wonderful exciting spring we have in front of us :-)

13/11 - 17
Vilken fantastisk utställningshelg vi haft i Vårgårda på ELK. Jag gick assistent båda dagarna som nybörjare och det var skitkul ! Att få hålla andras katter o olika raser och höra domarna förklara är såå nyttigt. Utställningspremiär för både Hades och Pandora var det i klass 12 på Lördagen hos Mira Fonzen vilket var extra kul då vi aldrig ställt för henne. Pandora blev ex 2 med superbedömning, Hades hos samma domare (går i grupp 4 båda två) var ensam hane så ex 1 och blev slagen av en annan hona i BIVen efter att Mira velat ett bra tag. Söndagen hade dom Geir Edvardsen , där blev Pandora ex 1 av tre så hon slog lördagens konkurrenter, Hades igen ensam hane så ex 1 och stod då i BIVen mot sin halvsyster, bara den känslan, och han tog det . Vidare upp i NOM mot jättefint motstånd där han vann ! och därmed upp i panel. Vi var såå glada och hoppades på åtminstone en röst i panel. Han fick TRE ! och blev Best in Show ! Den känslan kommer jag alltid bära med mig. Båda är super i mina ögon med bästa tempramentet såklart men att han tog det mot 5 stycken superfina bebisar va magiskt ! Att oxå få dela det med hans goa uppfödare och min vän Camilla Wester var grädde på moset. Detta kommer vi leva läänge på :-))

25/9 - 17
Så är dagen här när det är dax för Tiger Eye och flytta. Min goda vän och uppfödare Kiki från Tyskland har med sin man Ralf spenderat några dagar här med oss. Vi har oxå träffat fina pappa katt Caramel hos Camilla Wester och umgåtts med god mat. Som för 7 år sen då Mirak flyttade till deras katteri, får dom med sig en underbar kille som kommer bli saknad såklart men kommer ha ett underbart liv.
Har uppdaterat med nya foton på Hades och Pandoras sidor.
Tiger Eye is now moving with his new mum Kiki and dad Ralf to Germany and we are so happy for them and he is getting the best home just like Mirak did 7 years ago.
New pics on Hades and Pandora on their pages...


28/7 - 17
Idag flyttade Amethyst till sin nya familj,min svärdotter och son, så hon bor nära och jag får följa hennes utveckling och jag kommer dra med dom på utställning :-)

27/7 -17
In loving memory.....  ​Efter att ha sörjt sin stora kärlek Leo 1 år och vi provat allt fick vi till slut släppa taget. Min stora kärlek, stammoder för vårt katteri med den största personlighet jag mött.  Hon har skänkt oss barn och barnbarn som hon lever vidare i och hon älskade alla sina bebisar och att få vara mamma och alfa hona.Nu fick hon äntligen återförenas med Leo och vara lycklig igen.
Hålet i mitt hjärta kommer aldrig att läka ...

Tusen tack Lotta Kindbom S*Musslans för denna skatt och för att du alltid stått vid vår sida <3

23/7
​Pga operation har jag inte uppdaterat kullen 12 v men iaf, Malachite har flyttat och allt går såå bra. Idag flyttade äntligen våra två nya kattmedlemmar in Pandora ( S*Vientos Mafaldine) som samägs med hennes uppfödare Camilla Wester och hennes halvbror Hades ( S*Vientos Lapras) som förhoppningsvis blir vår framtida avelshane. Att äntligen efter 12 veckors väntan ha dom här känns fantastiskt, dom är så underbara, trygga, busiga och allt vi kan hoppas på och mer. Är såå tacksam mot min fina vän Camilla för förtroendet <3
12/7
Redan 11 veckor och snart drar det ihop sig för flytt. Malachite kommer flytta först,en vecka efter är det Amethyst tur men Tiger Eye kommer vi få njuta av till slutet på september då kommer hans matte och huss från Tyskland för och hämta honom . Alla tre får superbra hem två, Malachite till sällskap, Amethyst till sällskap/utställning och Tiger Eye till sällskap/avel. Självklart flyttar ingen före 12 veckors ålder ;-)

28/6
​9 veckor och första sprutan är tagen, alla skötte sig super.
25/6
Malachite är nu bokad och kommer få ett fantastiskt hem i Skåne :-)

1/6
Nya foton och vikter på bebisarna. Nya foton i Yoshis album. Malachite söker ett eget hem.
New pics in the kittens albums, Malachite is looking for his foreverhome. Some new pis in Yoshis album aswell.
24/5
Tiden rusar när man har kattungar, 4 veckor och full rulle,äter och växer som dom ska och så sociala. Malachite är till salu.
Time flies with kittens,allready 4 weeks and are everywhere,Malachite is for sale.


18/5
Igår blev våra juveler 3 veckor och har börjat få spring i benen,pojkarna började äta fast föda 2 1/2 veckor gamla ! Har aldrig haft så tidiga ungar men Malachite var missnöjd o stannade i vikt,flaska dög inte heller men Hills babymat med ersättning är mumma. Amethyst håller sig till mammans mat än så länge. Foton och aktuell vikt på kattungesidan 

​Yesterday our jewels was 3 weeks old and now they are getting around, the boys started to eat solid food only 2 1/2 weeks old,never had any kittens beafore who started that early but Malachite wasnt happy and stod still in weight,and formula wasnt his thing, Hills with formula on a plate really is . Amethyst is still happy with only moms food. New pics and current weight on the kittenpage

10/5
​Kullen är 2 veckor idag och dom har alla öppnat sina ögon och börjat upptäcka sin lilla värld. Så fort dom hör min röst skriks det och dom vill gosa,såå fina alla tre <3 Nya foton och vikt på kattungesidan och på fb.
The litter is now 2 weeks and have all opened their eyes and explore their little world. As soon ass they hear my voice they come screaming for cuddle, soo cute. New pics on the kittenpage and on facebook
3/5
Kullen är redan 1 v och växer fint. Malachite har öppnat ögonen nästan helt och Tiger Eye verkar fått tag i grädde ;-)
Amethyst föddes tyvärr med en liten svansknick och går till sällskap. Foton finns på länkarna på kattungesidan.
The litter is already 1 week and grows well. Malachite has opened his eyes almost completely and Tiger Eye seems to have found cream ;-)
Amethyst was born unfortunately with a little tailknick and goes to company. Photos are on the links on the kittenpage​26/4
Kattungarna är här. Mer info och foton på kattungesidan.
​Kittens are born,more info and pics on kittenpage.

10/4
Idag är Winterfell på dag 50 och har ökat 1,2kg i vikt,vi gissar på att det blir fler än två denna gången :-)
Today Winterfell is on day 50 and has gained 1,2 kg so we are guessing there is more then two babies this time :-)

14/3
​Om allt går väl så väntar vi ny kull vecka 17,se mer under Planer
If all goes well we is expecting kittens week 17,se more info under Plans
19/2 2017
Winterfell är på en drömdejt,mer info kommer på planer sidan..

20/12
idag fyller vår älskade CH S*Musslans Camomille/Mimmi 9 år <3
6/12
I helgen var vi på min hemmaklubb Ädelkattens utställning med Yoshi. Han blev Premier på lördagen och tog sitt första cert i klass 8 på söndagen :-)

13/11 - 17
I helgen har Yoshi,vår maine coon kille, varit på sin första utställning i Vårgårda och han skötte sig såå bra fastän det var lite läskigt. Fick superbedömning och cert båda dagarna :-)


28/9 - 17
Enligt obduktion dog Lova av en hjärnblödning som förmodligen orsakades av en medfödd bristning i ett blodkärl. Vi är tacksamma för att vi inte missat nån direkt sjukdom och att hon fick dö snabbt <3


31/8 2017
Igår morse (30/8) fann vi Lova död,det såg ut som hon dött i sömnen inte ens fyllda 3 år :-( Jag är förkrossad och rannsakar mig och undrar vad jag har missat,om jag kunde gjort nåt osv... Därför kommer hon obduceras... Hon var en försiktig och blyg tjej som inte gjorde mycket väsen av sig men saknaden är inte desto mindre för det. Sov gott vår älskade prinsessa :-((